Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Ej mam tki problem jade sobie jade i nagle moto gaśnie jak na ssaniu. No to co wykręcam gazior patrze i ta zapatka zostaje na ssaniu nie wraca na miejsce to wsadzam tam palucha ryuszam wajchą i coś wskoczyło patrze i działa normalnie no to skręcam do kupy odpala cód działa. Następnego dnia tato jedzie do sklepu i co moto zgasło no to kicha rozkręcam jeszcze raz ale gaźni działa normalnie więc co to może być teraz że moto znowu gaśnie tak jak wtedy??
mailem tak samo! z ta zapadką wepchnij ja żeby chodziła z tym drutem od ssania a potem dokręć ta śrubke co tam jest przy tym drucie od ssania tam idze kluczyk 7 jak pamietam jeszcze )
Gość
Hmm! Może jakies złe paliwo ?? Albo masz tak jak u mnie! Był zatkany odpowietrznik od paliwa i nie dochodziło paliwo i motorek gasł Więc zobacz jeszcze paliwo ;] Albo tak jak mówił kuba! A kompresja jaka ??
To tak problem ogarnięty sam się rozwiązał jakoś a teraz kto mi powie gdzie dostane osłonke zębatki zdawczej bo spadł łańcóch i poszła w piździec i wgl jak podłączyć ten wskaźnik bieów bo kable poszły
Gość
Więc tak: Osłonkę kupisz na allegro lub w jakimś sklepie z takimi motorkami lub dostaniesz ją tez w serwisie Kable poszły tzn?? Porozrywały się ??
Gość
Wiem Pęknięte jest tylko troszeczkę jeden uchwyt od mocowania i tyle! A co do ws ja będziesz montował ?
No to tak wszystko idzie do kupienia czujnik biegów i pokrywa plus do tego dojdzie zabawa mechanika czyli zawory i rozrząd to tak wstępnie ile dam to nwm nie wiecie ile średnio bierze mechanik za taką akcję?
Ze 150-200 zł na pewno