Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam, jak w temacie, czy silnik od rometa routera ws 50 pasuje do tego ogara?
http://otomoto.pl/romet-ogar-900-M3323843.html
Prosze o szybka odpowiedz, z gory dziekuje
MrGizmo napisał:
A ten Ogar jest mocno po przejściach i zapewne 2 ślady robi.
HAHA : DD
Gość
hhahhahaa:D Dobre hahah!
Gość
hahha No bo fajnie to napisałeś Jak się czujesz niekomfortowo to idź do lekarza ;]
Don sorki, że to napiszę, ale już mnie powoli wkurzasz. Piszesz większość postów nie na temat, np tak jak teraz wyjeżdżasz z jakimś lekarzem... Nie wspominając o postach "hahahahahahahhaha dobre dobre" Lub coś w tym stylu. Większość Twoich postów tak wygląda. !!! A połowa twoich normalnych postów, to jakieś wypociny, bo gdzie jest prawda, jeżeli piszesz, że router ws ma blokady na module, skoro on ich nie ma? Nie masz routera ws'ki, nie znasz się bardzo dobrze na nim z tego co widać, a tylko wałki ludziom lepisz... Ogar chłopie i pisz z głową!!!
Gość
Wiesz co : Zobacz na stronie routera : Pisze wyraźnie dużymi literami : POSIADA BLOKADĘ NA MODULE! BLOKUJĄCĄ OBROTY PRZED ZAJECHANIEM SILNIKA! Więc mi tu nie pier***!
Słuchaj. Co 4 post to odpowiedź. A pozostałe 3, to jakieś mało ważne rzeczy ( hahahhaahahahahha, lub "gizmo ale porównanie" ) Czy to ma jakiś związek z routerem ws? Pytam się? I nie mów mi, że mam nie pierdolić, bo mówię prawdę. forum jest o motorach, a nie o śmiechach ...
Ja tam odpowiedziałem w poście nr #2
A co do DON'a to napisałem już w kilku postach co myślę o Twoich wypowiedziach i na jak wysokim poziomie one są.
Wiesz co to jest odcięcie? Zapewne nie, bo niestety Twój mały rozumek widzący tylko koniec swojego nosa nie jest w stanie tego pojąć. Gdybyś nadal nie mógł zrozumieć, że WS50 nie ma blokad to mogę Ci podesłać link wyjaśniający co to jest odcięcie i jeśli ten ogranicznik prędkości obrotowej silnika uważasz, że blokadę no to brawo za widzę w zakresie motoryzacji.