Ogłoszenie

Witamy serdecznie wszystkich go¶ci odwiedzaj±cych nasze forum.

Traktuje ono w g³ównej mierze o Routerze WS 50, ale u¿ytkownicy innych motorowerów o podobnej konstrukcji równie¿ s± bardzo mile widziani.

GOR¡CO ZAPRASZAM DO REJESTRACJI.

Panel

#1 27-02-2016 15:36:42

piotek1919

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420928027.png

Punktów :   

Problem Z Odpalaniem AM6

Witam mam pewien problem z odpalaniem moto mianowicie zakupiony silnik 50cm od Tzr która na tym silniku na rozrusznik pali³a na dotyk mam dok³adnie wszystko to samo ga¼nik itp oprócz jednej rzeczy zmieni³em iskrownik oraz magneto na moje poniewa¿ tzr mia³a modu³ z cewk± osobno ja u siebie mam cewkomodu³ wiec zmieni³em t± jedn± rzecz zamontowa³em silnik w ramê i szczê¶liwy ¿e nie bêdzie ju¿ problemów próbuje odpaliæ moto na rozrusznik niestety... nie odpali³o pchaj±c na pycha ³apie od strza³a a na rozrusznik nie ma bata iskra moim zdaniem ³adna kompresja w porz±dku zreszt± skoro przed wyjêciem z tzr pali³ na dotyk to i teraz powinien wszystko ³adnie chodzi nie przerywa tylko jest ten jeden problem z rozrusznikiem próbowa³em podpi±æ pod aku od auta i po oko³o 10 sekundach krêcenia ³apie i gdzie¶ po oko³o 20 sekundach odpala co nie jest zadowalaj±cym wynikiem na aku oryginalnym nawet pod prostownikiem nie za³apie mimo ¿e krêci ³adnie kolor ¶wiecy to kawa z mlekiem

stat4u stat4u

Stopka forum

RSS