Ogłoszenie

Witamy serdecznie wszystkich gości odwiedzających nasze forum.

Traktuje ono w głównej mierze o Routerze WS 50, ale użytkownicy innych motorowerów o podobnej konstrukcji również są bardzo mile widziani.

GORĄCO ZAPRASZAM DO REJESTRACJI.

Panel

#1 27-02-2016 16:36:42

piotek1919

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420928027.png

Zarejestrowany: 23-03-2013
Posty: 172
Punktów :   

Problem Z Odpalaniem AM6

Witam mam pewien problem z odpalaniem moto mianowicie zakupiony silnik 50cm od Tzr która na tym silniku na rozrusznik paliła na dotyk mam dokładnie wszystko to samo gaźnik itp oprócz jednej rzeczy zmieniłem iskrownik oraz magneto na moje ponieważ tzr miała moduł z cewką osobno ja u siebie mam cewkomoduł wiec zmieniłem tą jedną rzecz zamontowałem silnik w ramę i szczęśliwy że nie będzie już problemów próbuje odpalić moto na rozrusznik niestety... nie odpaliło pchając na pycha łapie od strzała a na rozrusznik nie ma bata iskra moim zdaniem ładna kompresja w porządku zresztą skoro przed wyjęciem z tzr palił na dotyk to i teraz powinien wszystko ładnie chodzi nie przerywa tylko jest ten jeden problem z rozrusznikiem próbowałem podpiąć pod aku od auta i po około 10 sekundach kręcenia łapie i gdzieś po około 20 sekundach odpala co nie jest zadowalającym wynikiem na aku oryginalnym nawet pod prostownikiem nie załapie mimo że kręci ładnie kolor świecy to kawa z mlekiem

Offline

 

stat4u stat4u

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
erotyczne opowiadanie matka i syn najpiękniejsze rudowłose dziewczyny www.koszalinhh.pun.pl mundur Marpat czy za ściąganie gier na iphone jest platne