Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
MrGizmo napisał:
Wiesz, że to homologacji nie ma? Pierwsza kontrola policji i mandat, zabranie dowodu i pchanie moto do domu
I Wygląda Obleśnie.
Wygląd kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuję i już wolę tej kwestii nie poruszać Ja jedynie o kwestii technicznej.
Ogólnie dla mnie zakładanie takich lamp czy całkowite przerabianie moto na street'a to pomyłka ludzkości... Nie po to firmy wydają grube miliony na projektantów, żeby później ktoś kupił lampę za 60zł na allegro i "poprawiał" firmę.
MrGizmo ale to mówisz że ta owiewka wraz ze światłami niema homologacji?? Wsumie nie rozumiem do czego miała by się policja przeczepić przecież światła to ma i powiedział bym że nawet mocniejsze niż oryginalny reflektor
Nie ma homologacji, bo snop światła jest nieodpowiednio skierowany. Ty faktycznie będziesz widział lepiej, ale kierowcy jadący z naprzeciwka będą oślepieni i nie zdziw się jak Ci długimi po oczach trzasną co przy xenonach nie będzie przyjemne.
Jeśli mnie wzrok nie myli to są tam zwykłe pseudohalogeny takie jak się montuje w oświetleniu podwieszanym w domu albo przy oświetleniu mebli... Właśnie dlatego to nie ma homologacji, a świeci dużo gorzej niż oryginalna lampa. Lepiej sobie do naszej lampy wsadzić H4 35/35W.
Co myślicie o "stickerbomb" ? http://moto.allegro.pl/stickerbomb-idea … 43214.html i gdzie można to nakleić?
czy nasz ruci wyglądałby z tym komicznie ?
Gość
Moim zdaniem to jakoś tak " wiejsko " ten tył będzie wtedy wyglądał
Gość
Ja tylko wyraziłem swoja opinie haha
Gość
Jeszce trochę będzie 3 Wojna światowa