Ogłoszenie

Witamy serdecznie wszystkich gości odwiedzających nasze forum.

Traktuje ono w głównej mierze o Routerze WS 50, ale użytkownicy innych motorowerów o podobnej konstrukcji również są bardzo mile widziani.

GORĄCO ZAPRASZAM DO REJESTRACJI.

Panel

#1 22-08-2011 14:46:40

akkarin

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420924998.png

Zarejestrowany: 20-08-2011
Posty: 8
Punktów :   

Czy to jest moduł odblokowany??????

witam, ja mam taki problem. kiedy kupiłem motor (nowy) spokojnie domykałem licznik do końca, natomiast po przeglądzie po docieraniu przy 60 km/h mnie blokuje. tzn. motor pojedzie więcej ale max do 70, na obrotach 11 tyś. więc żeby motóra nie katować to muszę jechać te 50km. wcześniej przed przeglądem to 70 jechał na ok 8 tyś. obrotach, i jeszcze jeden istotny detal jak przejadę ten magiczny próg 60 km/h to motor jakby chciał jechać więcej a nie mógł. pytania moje są takie: czy mogli mi w serwisie założyć jakąś blokadę? i czy mogę coś z tym zrobić, facet w serwisie powiedział, że dzieje się tak ponieważ przy przeglądzie były wymieniane części w silniku i dlatego tak go zamula, ja jakoś w to nie wierzę. myślę, że może być jakaś założona blokada, porobiłem zdjęcia modułu, powiedzcie mi czy jest on zablokowany????
http://imageshack.us/photo/my-images/71 … 0115v.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 … 0116j.jpg/

Ostatnio edytowany przez akkarin (22-08-2011 14:47:21)

Offline

 

#2 24-08-2011 18:00:14

akkarin

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420924998.png

Zarejestrowany: 20-08-2011
Posty: 8
Punktów :   

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

niestety wymiana modułu pomogła tylko na przyspieszenie, co zrobic zeby motor poszedł te 80???

Offline

 

#3 27-08-2011 17:07:45

MrMichu5512

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420925334.png

Zarejestrowany: 27-07-2011
Posty: 10
Punktów :   

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

Mógł by ktoś zrobić zdjęcie albo film jak się dostać do modułu żeby nie popsuć czegoś ??

Offline

 

#4 29-08-2011 16:37:56

akkarin

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420924998.png

Zarejestrowany: 20-08-2011
Posty: 8
Punktów :   

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

Offline

 

#5 31-08-2011 11:33:40

MrMichu5512

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420925334.png

Zarejestrowany: 27-07-2011
Posty: 10
Punktów :   

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

Dzięki Pomogłeś Teraz od brata moduł pożyczę bo ma taki sam moduł Jak będzie różnica to kupie

Offline

 

#6 14-11-2011 16:50:42

 jasiek555

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420924317.png

Skąd: rzeszów
Zarejestrowany: 13-11-2011
Posty: 29
Punktów :   
Motocykl: Romet Router ws 50

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

i poczółeś jakas rożnice na tym nowym module?

Offline

 

#7 18-11-2011 21:07:11

akkarin

http://www.routerws50.pun.pl/_fora/routerws50/gallery/717_1420924998.png

Zarejestrowany: 20-08-2011
Posty: 8
Punktów :   

Re: Czy to jest moduł odblokowany??????

Jasiek, przeczytaj cały temat to nie będziesz musiał zadawać takich pytań

Offline

 

stat4u stat4u

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.forummga.pun.pl 15 mln pd w dzień darkorbit rumianek dla szczeniaka opoczno dziewczyny erotyczne opowiadanie matka i syn