Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Prezentuję mojego Rometa o zabójczym silniku 50 ccm i kosmicznych 3 KM. Przejechałem nim już 1530 km. Został zmieniony (na razie) tylko wizualnie, lecz tłumik przelotowy czeka w garażu. Miałem dzień, gdzie przygotowałem się do zrobienia go, lecz wypadła mi jedna sprawa i musiałem założyć z powrotem stary, zapominając o nóżce pasażera. Troszku krzywo nakleiłem paski na koła, ale... dobrze jest Oto zdjęcia:
Jednocześnie przepraszam za jakość. Robione telefonem
Ostatnio edytowany przez beikus (08-08-2014 20:57:04)
Jak chcesz to możesz kotka nakarmić
Kolorki fajne. No i kotek klasa
Kotek faktycznie super podobnie jak cała maszyna. A 50-tką się nie przejmuj, ja tym jeździłem przez 3 lata i zrobiłem ponad 16700 km
Pawwia: ściereczka i pasta lekkościerna. Efekt super.
Ładne spasowanie kolorków Mój jest czarno-czerwony i też chcę ładnie przy akcentować czerwonym, w twoim przypadku miałeś na baku naklejki Romet czy sam je nakleiłeś ?
Nakleiłem je sam. Wcześniej miałem "router" Naklejki romet były w zestawie z paskami. Jeszcze mi zostało z 10 średnich, ale co za dużo to nie zdrowo
Super maszyna,bardzo mi się podoba,kolory fajnie spasowane ale czy dobrze widze na foto czy twój łańcuch jest suchy jak pieprz smarujesz go wogóle?POZDRO
Kifflee: Łańcuch jest właśnie nasmarowany. To czerwone to smar
Vixa: Proszę bardzo: http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kol … 24686.html
Kupujesz jedną "sztukę" i masz paski na 2 koła po 2 strony i dodatkowo naklejki romet. Koła mamy 18 nastki, a szerokość pasków wziąłem 6 mm
No i obiecany filmik po założeniu tłumika przelotowego. Chodzi o wiele lepiej https://m.youtube.com/watch?v=6hGnMvKGONk
Naprawde fajny przelocik super i maszyna mega zadbana gratuluje beikus.Good work.P.S.Wymieniałeś coś w silniku?Bo stuka jakbym słyszał mojego,identycznie.Jak tak to napisz może dojde do tego.Pozdro.
Ostatnio edytowany przez kifflee (17-04-2015 06:09:38)