Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam. Mam problem z gaźnikiem otóż jak moto opale przejade ok 2km to fajnie obroty trzymie na poziomie 1,5k obr/min ale za to jak jest zimny lub postoi tak z 20 minut nie trzymie obrotów i gaśnie, rano jak idę go odpalić to czasem musze na pych reguluję go już 3 dzień i nadal nwm w czym problem. HELP!!! KU*WA HELP!!!
EuforiA napisał:
Witam. Mam problem z gaźnikiem otóż jak moto opale przejade ok 2km to fajnie obroty trzymie na poziomie 1,5k obr/min ale za to jak jest zimny lub postoi tak z 20 minut nie trzymie obrotów i gaśnie, rano jak idę go odpalić to czasem musze na pych reguluję go już 3 dzień i nadal nwm w czym problem. HELP!!! KU*WA HELP!!!
Nieodpalanie może być spowodowane zaworami które musisz wyregulować u mnie niechciał odpalać za 1 razem to zawory były wyregulowałem i jest ok wszystko sprawdż jaki kolor świecy jak kawa z mlekiem to gażnik dobrze wyregulowany masz
Oczywiście jeżeli to pierwszy przegląd to, to zrobią, ja miałem nie dawno robiony pierwszy przegląd ponieważ mam go miesiąc, powiedziałem co mu dolega, też gaźnik miałem rozregulowany, wymienili olej, gaźnik zrobili, wymienili świece i fajkę bo padła, oraz regulacja zaworów, u mnie dałem 100zł przegląd i 15zł za świece i fajkę NGK.
Gość
A z kopki ci odpala ?