Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam . Panowie myślę nad zakupem za niedługo jakieś moto . Co myślicie o Kawasaki ZZR 600 ? Chciałbym zobaczyć wasze opinie o tym moto jak i możecie dac swoją propozycje moto w poj. do 600ccm
Bierz Hayabusę, 600 szybko się nudzi
18 już ukończyłem . W wakacje prawdopodobnie bedzie B+A2 . Z tego ile ja wiem o tych moto to jest to moto dośc stare , nie oddające tych 100km tak jak współczesne przecinaki . Myślałem tez o gpz500 ale niezbyt podoba mi się dźwięk i wygląd . Jak już mówiłem podajcie też swoje propozycje moto
no budżet to tak 5 tysi max niestety ....
ja też w przyszłości planuje zrobić A2 i spełnić marzenie czyli mieć jakieś Kawasaki <3 a w tym przypadku będzie to Kawasaki ER-5
może ma różne opinie ale moim zdaniem to świetny motocykl do nauki polecam
no i za 5 tys można już w całkiem niezłym stanie znależć
600-tki to na A jeżeli się nie mylę
zzr600 to typowy "ścigacz", xj6 to raczej naked albo street
http://www.motocykl-online.pl/testy/Kaw … 009,4862,1
jeżeli ma być z drugiej kategorii (650 - nie ścigacz) to dużo osób poleca suzuki sv 650 aczkolwiek nie wiem czy znajdzie się jakiś za 5k
Dla ciekawości na egzaminie A2 i A często zdaje się na tym samym motocyklu tylko przy A2 ma ograniczaną moc żeby łapać się do kategorii.
Sam niedlugo wybieram sie na A2 i rowniez jak kolega wczesniej wspomnial mam zamiar kupic kawasaki er5, zblokowane akurat lapie sie na A2 ladnie wyglada v-max to ok. 190 km/h, wyglad bardzo powazny jak wieksze motocykle. Osobiscie odradzam kupienie 100 konnego motocykla na poczatek bo po prostu nie opanujesz tej mocy ale to juz twoj wybor.
Gość
sv 650 to swędzi mnie ucho.Ja bym polecal Bandita i pierdolil preawko.
Kazek ty to bys wszystko pierdolil, potem bedzie mial jakis wypadek nie z jego winy i nawet kocham cię <3 odszkodowania nie dostanie a jeszcze bedzie bulil bo ubezpieczyciel nie bedzie chcial nawet z oc pokryc szkod. Samo zatrzymanie do kontroli to ok 500zl mandatu, ale co.ja ci bede tlumaczyl skoro ty i tak to wszystko olejesz bo wg. cb najepiej przed policja spierdalac i najlepiej to na kole
Gość
Trzeba miec wylizane felgi na wszystko