Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
ja jestem za ale po swietach bo i pogoda ma byc lepsza i mam teraz troche spraw do pozalatwiania wiec szukamy nadal chetnych im nas wiecej tym weselej bedzie wiec bez rzadnej krempaci kto chce niech pisa
Ja napewno ale teraz moto unieruchomione zmieniam zestaw na 88ccm i wystąpiły problemy natury technicznej niestety.
ponowne zapytanie do ślązakow kto by byl chetny na zlot w ta sobote a miejsce sie dopasuje po zgloszeniu chetnych tak zeby bylo optymalnie dla kazdego
Panowie co myślicie o Chechle niedaleko Miasteczka Śląskiego jaki milusi zalew woda super wokoło lasy kilka dużych parkingów jest w czym wybierać na miejscu budy z żarciem grilem piciem myśle że chyba miejscówa super ja mam 8 km wiem że niktórzy mają dalej ale można przenocować tam na miejscu ja więcej pomysłów nie mam tam jest spokój cisza dużo miejsca drzewa i cień także jak ktoś chętny to w tą sobote 24.05 myśle tak po południu 14 albo 15 sie pomału zjeżdżać żeby troche pogadać obejrzeć sprzęty zjeść coś i może zrobić runde wokół zalewu a troche do jazdy jest więc zapraszam.W razie pytań dzwonić albo smsować na mój numer do godziny 21 nie później.POZDRO. 790277812
Ostatnio edytowany przez kifflee (22-05-2014 15:56:46)
To niestety nie wiem ja dałem pomysł jak nie to niestety ja mam moto na dotarciu ty goku 88 nie masz daleko mógłbyś wpaść.
jak cos pisz na gg to sie umuwimy gdzies gg mam podane w profilu
Ostatnio edytowany przez goku88 (22-05-2014 21:02:15)
Ja się piszę na jakieś spotkanie
Goku widzę też z Zabrza Kifflee ma blisko.
Spotkanie fajna rzecz tyle razy mam ochotę polatać ale samemu jakoś nigdy nie mam ochoty A żaden znajomy nie ma jednośladu.
Ostatnio edytowany przez Vixa (28-07-2014 14:25:11)