Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
U mnie problemem z niedzia³aj±cym prêdko¶ciomierzem by³a linka. Mimo ¿e fabrycznie nowa, to nie by³ prawid³owo doci¶niêty ten element napêdzaj±cy ca³o¶æ w liczniku. Wiêc mo¿na by sprawdziæ najpierw to.
Tommy29 napisał:
U mnie problemem z niedzia³aj±cym prêdko¶ciomierzem by³a linka. Mimo ¿e fabrycznie nowa, to nie by³ prawid³owo doci¶niêty ten element napêdzaj±cy ca³o¶æ w liczniku. Wiêc mo¿na by sprawdziæ najpierw to.
U mnie jest dobrze wszystko tylko jadê 70 a na liczniku pokazane jest 50 oszukuje o 20 km/h ale wa¿ne ¿e dzia³a a obrotomierz dzi¶ sam mi siê naprawi³ a potem znowu nie chodzi³ pewnie co¶ nie ³±czy
Witajcie Wybaczcie ¿e nie pisa³em nic ale motor spisuje siê ¶wietnie 10k przejecha³em I pora na zmiany Kupi³em crossa 125 od kolegi po tanio¶ci zapewno wiecie poco ^^ po silnik 125 Dzisiaj bêdê go sk³ada³ i do Burtona montowa³ Dodam filmik jak skoñczê Dodaje zdj silniczka oczywiscie on bêdzie jeszcze robiony
Silnik za³o¿ony teraz jazda :3
Z przykro¶ci± stwierdzam ¿e motor zosta³ sprzedany Poszed³ za 1200 Przyznam wam szczerze motor sie wgl nie psu³ z przebiegiem 13tys wygl±da³ jak nowy Przywi±za³em siê do niego trudno mi jest chodz motor poszed³ wczoraj ;/ Po czasie sie pozbieram tyle wspomnieñ Nowemu w³a¶cicielowi (koledze) ¿yczê du¿o km na nim Dbaj o niego