Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Trochę zmasakrowany przód, ale wszystko da się "wyklepać" . Kiedy miałeś ten wypadek ?
P.S. Tu masz jak wrzucać zdjęcia http://www.routerws50.pun.pl/help.php#bbcode
Ja mialem podobnie rozwalony moto przedni blotnik urwany uchwyt i licziki rozwalone i lagi pokrzywione 500 zl mnie to wyszedlo
Gość
Szkoda Routera jak i Twojego zdrowia.
Przydałoby mi się nowe przednie zawieszenie, no ale nie będę się nikogo zmuszał do czołówy xD
A liczniki możesz dać te
http://allegro.pl/licznik-predkosciomie … 84684.html
dzięki za pomoc z licznikami ale te są akurat strasznie brzydkie
I dzięki za pomoc ze zdjęciami
To jest mój kochany Router w dzisiejszym dniu
da się nim już poruszać
wskaźnik paliwa na taśmie wisi ale działa
Bak wginieciony to jest taki magnes zakladaja i odplumknie koszt 30 zl o ile mnie sie widzi.
Lagi jak widze to masz niezgiete wiec 400 zl z glowy czy tam 350zl.
Blotnik liczniki i go go go. A co do tamtego licznika to o wiele bardziej mnie sie podoba niz nasz oryginalny ale o gustach sie nie dyskutuje
Lagi są nowe jak widać srebne nie czarne jak w zdjęciach z wypadku
wiedz nie z głowy 400zł a z portfela
A wiesz gdzie w okolicy Puław robią tak baki?
Ostatnio edytowany przez daniel8895 (22-10-2013 14:44:40)
Nie orietuje sie w tych terenach. Ale mozesz sobie samemu sprobowac to jakos odbic. Porzadny elektro magnes( lub magnez) nwm i wyciagniesz sam sobie
Takiego magnesu lub elektromagnesu to ja nie dam rady załatwić ani zrobić
myślałem o jakiejś nalepce żeby widać nie było
wez odkrec bak moze i sprobuj odkrecic na dole to od wskanzika paliwa i sprobuj udezyc cos w ten bak moze sie odpuknie albo moze sie inaczej jeszcze oksztalcic
Ja w aucie miałem kiedyś wgniecioną blachę na dachu , to żeby ją odkształcić do pierwotnego stanu użyłem przyssawki próżniowej , takiej jak do szyb , kupionej w castoramie za 40zł, ale warunkiem powodzenia takiej operacji jest kawałek powierzchni w miarę regularnej żeby przyssawka dobrze złapała całą swoją powierzchnią
spróbuje sposobem konrada ale to w czwartek dopiero
Tylko uważaj i z wyczuciem bo może wyjść jeszcze gorzej odkształcone.
Myślę że sposób rafała też jest dobry,jak byś miał skąd załatwić taką przyssawkę to spróbuj
Tylko trzeba oczywiscie zobaczyc czy nas patyk dostanie do miejsca tamtego. Wystarczy chodz troche odksztalcic ten bak a pozniej szpachla i pomalowac i jak nowy