Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam. Czy ktoś ma taką lampę z tyłu http://allegro.pl/lampa-tylna-led-str8- … 69614.html ? bo zastanawiam się nad nią. Jak router wyglądałby bez odstających kierunkowskazów? I czy pasowałaby do niego?
bez odstających kierunków wygląda normalnie :] jeśli rozmiar śrub pasuje to ja bym brał zresztą wsumie nie ma problemu zrobić nowych dziurek :] ogólnie bardzo fajna lampa jeśli to zrobisz to wstaw zdjęcia bo chętnie se taką wstawie
Myślę, że wizualnie by pasowała. Moim zdaniem lampa wygląda super
Rozstaw śrub nie musi pasować - mozża przecież wywiercić w błotniku swoje. Ta lampa pasuje co do zadupka na styk, już się przymierzałem kiedyś do takiej, bardzo bardzo fajna i napewno pozytywnie odmieni wygląd
a mam jeszcze pytanie: Czy jak zmienię na te ledowe kierunkowskazy to będę musiał zmieniać przerywacz? (z przodu mam te orginalne) Nie będą za szybko migać?
Nie jestem pewny tego co powiem, bo to usłyszałem niedawno chyba na tym forum - jak jadna para jest ledowa to nie ma takiej potrzeby, dopiero jak wszystkie są ledowe to trzeba zmieniać. A tak wgl po co chcesz zmieniać ta lampę?
Gość
Jak wymieniasz tylko 2 kierunki, to nie musisz wymieniać przerywacza. ja miałem z przodu oryginały, a z tyłu ledy i chodziło dobrze
Nie wiem jak to jest ale wydaje mi sie, ze nawet jak tylko 1 para bedzie ledowa to wtedy kierunki beda migac szybciej. Bo to jakos jest uzaleznione od poboru pradu a ledy jak wiadomo pobieraja jakas setna czesc tej energi ktora pobierze tradycyjna zarowka. Jak by ktos sie zdecydowal na ta lampe to wrzuccie zdjecia albo jakis opis montazu bo mi tylni klosz kiedys odpadl podczas jazdy i tez planuje cos zakupic.
Gość
router_man, czytaj wyżej że tak miałem i było ok.
Gość
cesio22, o ile wiem, to w kodeksie nie ma ustalonej szerokości mocowania kierunkowskazów. Nie raz widywałem motocykle z kierunkami w lampie (połowa lampy gasła i migał kierunek), także jest to w zupełności legalne raczej
Ja kupując taką lampę, kupiłbym też kierunki strzałki, bo to nie jest piękne jak kierunki są właśnie tak blisko siebie, no ale ta lampa sama w sobie - miodzio .No chyba, że kolega chce, aby poprostu mieć punktową tylną lampę, ledową, można przerobić