Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
ALBO w okolicy
Temat '' ilu z Mazowsza'' był już tu kiedyś poruszany , ale odzew był nie wielki , trochę mnie to dziwi bo co dziennie widuję na ulicach Wawy sporo Routerów Benzerów i innych podobnych konstrukcji , ale tutaj na forum nie ma zbyt wielu użytkowników z Mazowsza, lub nie wszyscy się ujawniają
Edit :
Jest okazja do napisania chociaż jednego posta
Ostatnio edytowany przez rafał (13-10-2013 12:29:39)
Mazowsze, a więc jestem a raczej jesteśmy.
Nie znałem tego forum, ale skoro już wiem o jego istnieniu to witam Mazowszanów
My jeździmy w grupie 6 moto więc jak będzie jakiś spocik na otwarcie sezonu bo teraz to za późno to się piszemy
Witam kolegę z Mazowsza
W tym roku jakakolwiek impreza jest już raczej nie realna , ale zapraszam na rozpoczęcie sezonu w przyszłym roku na lotnisko Bemowo ,jedna z większych i bardzo fajna impreza , kilka fotek z tego roku :
http://www.scigacz.pl/Ogolnopolskie,otw … 230x3.html
miałem zawitać ale plan uległ zmianie, za to chłopaki byli (pozostałych 4ech)
na otwarcie sezonu w tym roku na pewno wpadnę
Zapraszam , od 4-ech lat jestem regularnie , poza tym fajnie zamienić parę słów poza komputerem
myślę, że wstępem do tego mogłoby być określenie jednego dnia na tydz/dwa tyg/miesiąc , miejsce i godzina gdzie się spotyka "warszawka".. to wcale nie jest trudne - trzeba tylko zrobić pierwszy krok i to ustalić... potem już jest z górki
Mnie osobiście taka inicjatywa bardzo się podoba ,i jak najbardziej jestem za , myślę że pierwsza okazja w przyszłym roku to tak jak pisałem wyżej otwarcie sezonu , była by ku temu możliwość, ewentualnie okres wakacyjny , gdyż większość posiadaczy tych że sprzętów to ludzie młodzi , a w wakacje bardziej dysponują czasem , bo wolne od szkoły , więc i frekwencja była by większa , biorąc pod uwagę całe Mazowsze
zawsze można zrobić powiedzmy jedno spotkanie Warszawy (raz na dwa tygodnie) i jedno wojewódzkie (powiedzmy raz na miesiąc) - termin może być dowolny, nawet i w sobotę rano, choć jak życie znam to niewiele osób będzie skłonna przyjeżdżać w sobotę (bo porządki w domu, nauka etc).. życie jak dotąd pokazuje, że najlepszy termin na spotkanie Warszawskie to wtorek lub czwartek... raz na dwa tygodnie to nie jest za duże obciążenie - ewentualnie można połączyć te drugie spotkanie Warszawskie z wojewódzkim i dzięki temu będziemy mieli dwa stałe spotkania w miesiącu.. nawet jeśli nie przyjedzie "województwo" to będzie ktoś z Warszawy (bez antagonizmów proszę) wydaje się też stosowne zrobić jakąś ankietę co do wyboru miejsca spotkania... o ile z samochodami jest prosto bo nawet w czasie deszczu da się spotkać na otwartym terenie - o tyle z moto już raczej pewno nie.. no i chyba uczciwiej byłoby wybrać coś możliwie w centrum Warszawy.. sam mam trochę propozycji - o ile będzie zainteresowanie tematem to z chęcią się nimi podzielę ze Wszystkimi..
mam nadzieję, że kogoś ten temat będzie interesował - pożyjemy, zobaczymy